Su padre le tomó una hermosa foto. Cuando quitaron el zoom se llevaron una tremenda sorpresa.

Curiosidades 272 Visitas

Su padre le tomó una hermosa foto. Cuando quitaron el zoom se llevaron una tremenda sorpresa.

lan liyane kasar kanggo youtube
rama njupuk gambar ayu nalika padha dibusak zoom ngagem
sanget surprise eseman cilik burem menyang latar mburi cah wadon sethitik
Aku iki gadhah kulo gedhe malah ing bagean menowo saka kutha sing
paling disenengi para jaran LIDES Dale ageng sing padha digunakake kanggo narik
numpak kreto supaya bapake njupuk gambar karo iki
kéwan bali nanging ora padha ngira padha mengko bakal dadi
raos ing jaringan sosial
Small nyedhaki salah siji saka kéwan raksasa kanggo pet lan
dipikir nyedhaki
banjur bapak marang kanggo nguripake watara kanggo njupuk ayu
foto cilik glebyar raine karo eseman sing amba lan njupuk
ngadeg becik nanging banjur nalika padha weruh gambar mengko mlayu
karo fun surprise jaran wis dienggoni karo sange
eseman ing foto ketoke kewan gedhe tresna kanggo nuduhke kanggo
foto kabeh pembuangan sing kanggo menehi wong memori ayu kanggo
Sawetara wong kéwan ora nduwe soko kanggo ndeleng raos
humor lan eseman sing amba saka jaran iki
yen sing disenengi langganan saluran godhong link sing wis matur nuwun kanthi sanget

Compartir

Comentarios